Cupa prieteniei Bergenbier 2014

Intai au fost inscrierile

Echipe noi, prieteni vechi, acelasi obiectiv: victoria!

Au urmat meciurile.

Emotii de capitan. Talent de jucator. Euforia calificarii. Faze de neuitat! 

Si sustinerea oamenilor

Suporteri cu inima si cu vocea la fata locului.

Iar cine a avut echipa dar si valoare s-a calificat si a ajuns din turneele locale in turneele finale.

Turneul Final Vest i-a facut pe jucatori sa dea totul pe teren! 

Insa echipa "Brazilienii" a reusit sa castige finala Turneului Final din Vest al Cupei Prieteniei Bergenbier in fata Echipa "Phoenix Craiova".

La Bacau atmosfera s-a incins atunci cand a inceput Turneul de Est.

Ce bine ca totul s-a racorit apoi la o bere ca intre prieteni!

Jucatorii au avut mari emotii la gandul ca au fost atat de aproape de a merge in Brazilia, dar doar cea mai buna echipa a mers mai departe, adica Echipa "Magic Iasi"!

Astfel, castigatoarea Turneului Final Est, "Magic Iasi" a ajuns pe taramurile fierbinti ale Braziliei si a jucat Marea Finala de la Rio pe 4 iunie 2014 cu "Brazilienii" din Cluj-Napoca!

Cea mai buna echipa din Romania s-a intors acasa cu faima, recunoasterea si Cupa Prieteniei 2014!

Momentele au fost fierbinti, insa cine danseaza samba la sfarsit, danseaza mai bine. “Magic Iasi” a iesit invingatoare la Rio in fata “Brazilienilor” din Cluj-Napoca! 

Anul trecut 2430 de echipe au participat la Cupa Prieteniei Bergenbier, 27922 de jucatori s-au inscris pentru a juca pe terenul prieteniei si pentru sansa de a ajunge la Rio iar Magic Iasi a trait bucuria victoriei pe pamant brazilian.

Intra si tu in Cupa Prieteniei Bergenbier 2015 si poti merge, impreuna cu echipa, in Franta sa urmariti fotbalul spectacol! Traieste-ti prietenia! Traieste fotbalul!